دانشگاه سیستان و بلوچستان

تاریخ: 27 بهمن 1396

اولین کمپ برنامه نویس فول استک در استان با هدف استعدادیابی و راه اندازی کسب و کارهای فناوری اطلاعات

اولین کمپ برنامه نویس فول استک در استان با هدف استعدادیابی و راه اندازی کسب و کارهای فناوری اطلاعات آغاز گردید.

در ابتدا برنامه ریاست مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان وبلوچستان در راستای ضرورت ایجاد انگیزه در کارآفرینی بیان داشتند : فناوری اطلاعات پایه تمام مشاغل و فناوری هاست و کمپ برنامه نویسی فول استک ایران می تواند زمینه مناسبی را برای راه اندازی کسب وکار فناوری اطلاعات فراهم کند.

دکتر معین خواه هدف از برگزاری این کمپ علمی را ایجاد انگیزه دانست و بیان داشتند : فناوری اطلاعات از مهمترین بخش های پایه جهت راه اندازی تمامی مشاغل و فعالیت های حوزه کسب و کار است و همین اهمیت آموزش گروهی فول استک را بیان می کند.

همچنین در این برنامه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز با تاکید بر نقش بهره وری نیروی انسانی که از ضرورت های لازم برای رقابت در توسعه کشورهاست بیان داشتند : مهم ترین هدف این مجتمع آموزش و کشف استعدادها در راستای  آماده سازی برای ورود به بازار کار است.

دکتر کردی روی کارآمدن نسل بی انگیزه را از جمله آسیب های جامعه حاضر دانست و فرمودند : کشف نشدن استعدادها از نقص های موجود در آموزش و تکامل اجتماعی است و آموزش های گروهی و کاربردی  از راهکارهای مناسب برای کشف و بروز استعدادهاست

در ادامه برنامه عضو هیات عامل سازمان فناوری و اطلاعات ایران با تاکید به اینکه یک کارآفرین باید شناخت کاملی از فرصت های اطراف خود داشته باشد گفت: خلاقیت و نوآوری در انجام کسب و کارها از ضرورت هاست.

مهندس سلجوقی شناخت نیازها و مشکلات جامعه را از ضرورت های راه اندازی کسب و کار موفق دانست و افزود: شناخت درست از جامعه وظرفیت ها  راه را برای خلاقیت و نوآوری فراهم می کند.

وی  در ادامه ریسک پذیری و قدرت خطر کردن را از جمله ضرورت های راه اندازی کسب وکارعنوان کرد و اضافه کرد : داشتن برنامه مدون ونقشه راه مناسب در تمامی مراحل ریسک پذیری کارها را به حداقل رسانده وضریب موفقیت را نیز افزایش می دهد.

مدیرعامل شرکت جام جم و معماری فناوری داده نیز به بیان مطالبی در خصوص فرصت ها و تهدیدات صنعت فناوری اطلاعات و راهکارهای مقابله با این تهدیدها و تبدیل آنها به فرصت بیان داشتند.

دکتر مهدی قانع از نداشتن برنامه جامع و شفاف متناسب با شرایط جامعه، ناکارآمدی بخش خصوصی، ضعیف شدن اقتصاد، تحریم ها و پویایی فناوری اطلاعات را به عنوان صنعت چهارم در دنیا از جمله تهدیدهای حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد.

وی همچنین تغییرات شرایط شغلی دولت، نبودن امکان جذب در مشاغل دولتی و شرایط سخت مالیاتی را نیز از دیگر محدودیت ها و تهدیدات حوزه فناوری اطلااعات دانست و افزود: آموزش نیروی انسانی برای ایجاد خدمات حوزه فناوری اطلاعات راهکار مناسبی است تا با اتکا به افراد کاربلد بتوان خدمات مهندسی را به خارج از کشورصادر کرد.

گفتنی است  اولین دوره فول استک استان از چهارشنبه بیست وپنچم بهمن ماه شروع به کار کرده و به صورت فشرده در سه روز پایانی هفته تا پایان اسفند ماه  ادامه خواهد داشت.

عنوان در صفحه اصلی